tessa23
merel53
joyceLB
renske
lidia24
vanessa
sabina666
Debbie1965
pami
lottehot
nikkyzzz

BDSM chat

Als je een liefhebber bent van BDSM, dan heb je vast al eens gemerkt dat het vinden van een BDSM chat niet zo gemakkelijk is. Op de reguliere sexdatingwebsites zijn de meeste mensen namelijk op zoek naar 'standaard' seks. Dit is natuurlijk niet wat je hoopt te vinden, als je op zoek bent naar een spannende BDSM chat. Gelukkig hebben wij hierop iets bedacht. We hebben onze website ontwikkelt, speciaal voor mensen die op zoek zijn naar BDSM chat contacten. Op deze manier wordt het vinden van je eigen contact nog gemakkelijker. Iedereen op de website is namelijk op zoek naar hetzelfde. 

tessa23
tessa23 (32)
10 km bij jou vandaan
Er is niks aan om in drachten te wonen, mannen zijn suf, jongens zijn kinderachtig, zou het liefst in de randstad willen wonen. Hou ervan om fotos van mezelf te...
merel53
merel53 (52)
2 km bij jou vandaan
Ik ben een vrouw die al voorzien is en toch graag mannen leren kennen die mij op een andere manier kunnen bevredigen. Heb alleen een paar eisen: ik doe het enkel veilig en...
joyceLB
joyceLB (55)
13 km bij jou vandaan
renske
renske (37)
4 km bij jou vandaan
Ik ben 28, werk fulltime, doe aan yoga, spreek graag af met vriendinnen en hou van koken en eten :-) Meer weten? Vraag het me gerust!
lidia24
lidia24 (33)
2 km bij jou vandaan
Altijd geil dat is wel een motto van mij, plus ik praat graag over seks denk dus wel dat ik hier op de juiste site zit.
vanessa
vanessa (33)
14 km bij jou vandaan
Hoi mannen! ga graag op vakantie naar zuid frankrijk. Speel ook veel tennis en geniet af en toe van een wijntje. Op het eerste gezicht lijk ik verlegen, maar als je me...
sabina666
sabina666 (33)
9 km bij jou vandaan
Hoi leuke mannen, ik ben Sabina en zoek een leuke vlam om mee te geilen en misschien later meer... Oke, zal me ff voorstellen.. ik ben Sabina en ben op zoek naar een...
naomihot
naomihot (29)
15 km bij jou vandaan
Mijn naam is Naomi. woon in amsterdam zuid oost en studeer. Doe veel aan streetdance en begin nu met breakdance. Zoek een leuke kill in de omgeving. wil geen comitment maar...
Debbie1965
Debbie1965 (57)
1 km bij jou vandaan
Ik zoek een leuke man om mee af te spreken. ik ben gescheiden en al een poos alleen, heb geen kinderen en ben gek op reizen.
pami
pami (52)
6 km bij jou vandaan
Vrolijke spontane vrouw erg gelukkig met haar leventje, maar zou het nog iet completer willen maken.

BDSM chat: Wat is BDSM eigenlijk?

Op onze website kun je gemakkelijk op zoek naar je eigen BDSM dating contacten. Doordat iedereen op onze website op zoek is naar hetzelfde, is het heel erg gemakkelijk om binnen een korte tijd, je eigen sekscontact te vinden. Weet je nog niet precies wat BDSM inhoudt? Dan leggen we je dit natuurlijk graag uit. 


BDSM is een afkorting voor bondage en discipline (BD), dominantie en submissie (DS) en sadisme en masochisme (SM). Veel mensen denken bij BDSM direct aan latex en pijnlijke straffen, toch is het veel meer dan dat. In het BDSM spel is het namelijk de bedoeling dat je speelt met macht en onderdanigheid. Je beperkt iemand in zijn vrijheid, zorgt voor pijnigen en zelf straffen. Ondanks dat mensen bij BDSM direct denken aan seks, is het meer dan enkel seks. Het gaat namelijk ook over het loslaten of het nemen van de controle. Uiteraard is dit in wederzijds vertrouwen en goedkeuring. 


Wat is Bondage en Discipline?


Wanneer we het over bondage hebben, dan hebben we het over het verminderen of weghalen van de bewegingsvrijheid. Een aantal voorbeelden hiervan zijn touwen of handboeien. Wanneer je begint met BDSM, dan zijn handboeien een stuk gemakkelijker, om mee te experimenteren. Daarnaast kun je bij bondage kiezen voor het ontnemen van het zicht. Hierbij kun je denken aan oogmaskers of blinddoeken. 


Wanneer we het hebben over discipline, dan hebben we het over opleggen van regels in het BDSM spel. Je kunt hierbij denken aan een straf waarbij jij of je partner gespankt wordt of vastgebonden. Bovendien kun je ook kiezen voor vernedering. Hierbij moet je denken aan het dragen van een halsband of het geven en ontvangen van vernederde opdrachten. 


Wat is dominantie en submissie?


Wanneer we het hebben over dominantie en submissie, dan hebben we het over spelen met onderdanigheid en machtsverhouding. Het is namelijk een rolverdeling tussen jou en je partner, waarbij één de dominante rol op zich neemt en de andere een onderdanige rol. De dominante rol is diegene die tijdens het BDSM spel de straffen uitdeelt aan de onderdanige partner. De dominante rol wordt de dom genoemd en de onderdanige rol wordt de submissive rol genoemd. 


Vind je het spannend om een dom te zijn, maar ook om submissive te zijn? Dan kun je samen ervoor kiezen om de rollen af te wisselen. Wanneer je ervoor kiest om de rollen af te wisselen, dan ben je een switch. 


Wat is Sadisme en Masochisme?


De laatste term die we gaan uitleggen is sadisme en masochisme. Dit houdt in dat je samen gaat spelen met pijn en degradatie. Sadisme staat namelijk voor het toebrengen van pijn bij een ander en masochisme staat voor het ontvangen van seksuele opwinding, tijdens het ervaren van de pijn. 


Je kunt natuurlijk met de pijn zo ver gaan als je zelf wil. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met spanking. Je kunt spanken met je eigen blote handen, maar ook met speciale BDSM speeltjes zoals een zweepje of een paddle. De mogelijkheden van het geven van pijn, zijn oneindig. In de meeste gevallen wordt er daarom ook gebruik gemaakt van een stopwoord, zodat er altijd op tijd gestopt kan worden. 


Zoek je een bdsm date via de chatbox?


Nu je weet wat BDSM inhoudt, wil je natuurlijk direct op zoek naar een geile BDSM chat. Zoals we al aangaven, is het vinden van een BDSM chat helemaal niet lastig via onze website. Het is hierbij wel belangrijk dat je een account aanmaakt op de website. Na het aanmaken van een account, kun je namelijk direct je zoektocht starten naar een BDSM chat. Het aanmaken van een account is gratis en binnen enkele minuten geregeld. Bovendien is het aanmaken van een account geheel anoniem, waardoor je discreet op zoek kunt gaan naar een geile tijd. 


Na het aanmaken van een account, kun je direct op zoek naar een eigen BDSM chat. Het is natuurlijk veel fijner om een eigen BDSM contact te vinden, in je eigen regio. Gelukkig kun jij gemakkelijk je eigen bdsm afspraakjes in de buurt vinden. Onze website maakt namelijk gebruik van een zoekfilter, waar je gemakkelijk een leuke BDSM afspraakje in je eigen regio kunt vinden. Je kunt namelijk een specifieke regio aanvinken, waarna je enkel de leden te zien krijgt uit deze regio. 


Op zoek naar je eigen bdsm sexcontacten: Gratis chatten over BDSM


 


Wil jij BDSM proberen en wil je een BDSM contact gratis vinden? Dan kun je een berichtje sturen naar een van de leden. Het is natuurlijk belangrijk dat je kiest voor een leuk berichtje. Een saai berichtje zal niet erg snel indruk maken. Probeer dus een beetje te flirten in je eerste berichtje, zodat je direct een goede indruk van jezelf weggeeft. 


Wil jij vandaag nog starten met een chat met bdsm fans? Maak dan snel een account aan op onze website. Na het aanmaken van onze website kun je namelijk direct starten met je zoektocht voor een BDSM contact. Wist je dat er ook leden zijn die dezelfde dag nog een leuk contact gevonden hebben? Maak dus snel een account aan en kom direct in contact met de geilste leden. 


100+ vrouwen binnen een straal van 20km zoeken nu sex!
Gratis aanmelden eindigt over 12:00:00 Minuten
Ben gewaarschuwd: het is mogelijk om vrouwen te zien die je in het echt kent! Hou alsjeblieft hun identiteit geheim!
Wil jij vanavond nog sex?
De vrouwen zijn klaar voor jou als jij klaar bent voor hun!
Ja
Nee
Hoe veel vrouwen wil je neuken?
Er zijn 579 vrouwen binnen een straal van 20km die nu sex willen
1
2
3
4+
Er zijn op dit moment 253 vrouwen bij jou in de buurt die sex willen!
Hoe mogen de vrouwen jou noemen?
Deze vrouwen zijn klaar voor jou. Hun vraag is: ben jij klaar?
Zoek contact met vrouw
Hoe kunnen deze vrouwen op jou reageren?
Er zijn veel vrouwen die contact met jou willen. Geef ze een manier om contact op te nemen met jou!
volgende
Give in your password
Terug
Zoek